Τοποθεσία

Περίβολος

Το παραθαλάσσιο χωριό Περίβολος είναι αρκετά δημοφιλές, κυρίως στους νέους, καθώς κατέχει το πιο ζωντανό παραθαλάσσιο θέρετρο. Είναι ένα μικρό μέρος που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Σαντορίνης, πολύ κοντά στο χωριό Περίσσα. Στην πραγματικότητα, βρίσκεται μεταξύ Περίσσας και Αγίου Γεωργίου.

Στον Περίβολο μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές σε ωραία εστιατόρια που προσφέρουν τοπικές σπεσιαλιτέ, ζεστά καφέ και πολυσύχναστα μπαρ με ζωντανή μουσική. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή beach bar του νησιού, όπου γίνονται πολλές εκδηλώσεις δίπλα στις φανταχτερές πισίνες, όπως DJ και εμφανίσεις ερμηνευτών και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Μέρα και νύχτα Ο Περίβολος είναι γεμάτος ζωή και η ατμόσφαιρα στον όμορφο παραλιακό δρόμο είναι πάντα ζωντανή και χαρούμενη. Το ξενοδοχείο μας, βρίσκεται δίπλα σε στάση λεωφορείου, και ΑΤΜ.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το αξιοθέατο και ο κύριος λόγος για να επισκεφθείτε τον Περίβολο, εκτός από τη διασκεδαστική νυχτερινή ζωή, είναι η περίφημη παραλία Περίβολος, μια υπέροχη μεγάλη παραλία με κρυστάλλινα νερά, καλυμμένη με μαύρη ηφαιστειακή άμμο. H παραλία, βρίσκεται μόλις 15μ από το ξενοδοχείο μας!!!
Facebook
Instagram