Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Περιηγήσεις γευσιγνωσίας οίνου, πεζοπορία, εκδρομές με βάρκα, ιππασία, ειδικές εκδρομές γύρω από το Ακρωτήρι και το ηφαίστειο είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διαμονή σας στην υπέροχη Σαντορίνη.

Ηλιοβασίλεμα

Αναμφίβολα, μια μαγευτική εμπειρία στη Σαντορίνη, αποτελεί το ηλιοβασίλεμα. Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι παγκοσμίως γνωστό λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς και της μοναδικότητάς του. Καθώς ο ήλιος πρόκειται να δύει, χιλιάδες χρώματα χρωματίζουν τον ουρανό. Μια μόδα χρωμάτων ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας, προσφέροντας μια μοναδική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.

Κρουαζιέρες

Η ζωή είναι γεμάτη από ειδικές περιστάσεις και η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο για να τα γιορτάσει! Μας αρέσει να διοργανώνουμε ειδικές κρουαζιέρες ημέρας ή ηλιοβασιλέματος με συναρπαστικές στιγμές και χαρούμενες εκπλήξεις.

Γαστρονομικές απολάυσεις

Εγγραφείτε σε μια από τις πολλές γαστρονομικές τάξεις που προσφέρονται και μάθετε πώς να κάνετε τις πλούσιες και ποικίλες λιχουδιές της Σαντορίνης: μπιφτέκια ντομάτας, sfougato, melitinia και γλυκό κουφέτο. Σαντορίνη σε ένα πιάτο.

Επίσκεψη στο Ακρωτήρι, την Πομπηία του Αιγαίου

Καλυμμένο με ένα υπερσύγχρονο βιοκλιματικό καταφύγιο, το προϊστορικό Ακρωτήρι είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους στο Αιγαίο.

Γκαλερί Τέχνης

Ο χώρος στο Έξω Γωνιά, της Σαντορίνης συνεχίζει από το 1999 μέχρι σήμερα τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες και επεκτείνει τη φιλοξενία του σε σημαντικά έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Ένα μοναδικό κέντρο τέχνης μέσα στην λαξευμένη από ελαφρόπετρα αίθουσα ενός παλιού οινοποιείου.

Οινοποιεία

Η Σαντορίνη είναι μια μοναδική αμπελουργική περιοχή όπου το ηφαιστειακό, πλούσιο σε ανόργανα εδάφη σε συνδυασμό με το μικροκλίμα δημιουργεί ασυνήθιστες, υψηλής ποιότητας ποικιλίες κρασιού. Το νησί διαθέτει τεράστιες φυτείες αμπελώνων, που είναι οι παλαιότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο, και μια τεράστια παραγωγή κρασιού, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων τύπων που έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά έχουν την ίδια πλούσια γεύση. Επιβάλλεται να δοκιμάσετε το Vinsanto!

Facebook
Instagram